Spruta och vårshopping :)

Det har hänt massor den här månaden, och jag skulle kunna skriva länge om det. Men jag hoppar över det, och tar vid här och nu istället :).

Morgonen började med besök på BVC inklusive vaccinering. Onda stick i båda benen :(. Det gör så ont och man kan som förälder inte göra annat än att bekräfta och trösta. Det visade sig även att Vera hade växt en hel centimeter sedan förra veckan (hur det ens är möjligt??), och nu är hela 69 centimeter lång. Då fanns det inget annat att göra än att gå iväg och ”tröstshoppa”…hehe.

En alldeles alldeles underbar vårjacka fick vi med oss hem. Som en pastellig karamell.

DSC_0006

Close-up.

DSC_0007Och så en jump-suit.

DSC_0008Med rosett :).

DSC_0009

Världens sötaste body!

DSC_0010

Alltihopa kommer från Lindex ekologiska serie. Jag har inte handlat så mycket där förut, men just nu hade de jättefina kläder (hade kunnat handla mycket mycket mer än detta ;)). Bestämde mig även för att det var dags att köpa i stl 74 nu. Jackan är säkert i största laget, men förhoppningsvis kan hon använda den hela våren och sommaren ut. Och nu när det fortfarande är ganska kyligt ute är det bra att det finns plats för tjocktröja under. Jag tillhör helt klart de där mammorna som klär på sina barn MYCKET. Men vi är ute långa stunder nästan varje dag, och jag tar alltid upp Vera ur vagnen så fort hon blir uttråkad. Och då måste hon vara klädd för vädret som råder utanför åkpåsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.