Nu är det fest!

Kvällens middag bestod av Findus fryslåda à la kalkonschnitzel Cordon Bleu. Och så alkoholfri öl till det. Lyxigare än så här kan det väl knappast bli ;).

IMG_7791Faktum är att jag faktiskt har börjat laga en del mat igen sedan bebis föddes. Kanske inte så avancerade rätter alla gånger, men en hel del nya recept har det faktiskt blivit. Men just idag fick det bli enklare än enklast, eftersom Klas är i Oslo. Då är det bra om maten lagar sig själv, och helst går att äta med en hand i nödfall ;).

Och snart är det dags att börja laga mat till bebis också. Ska bli så roligt att skapa recept, handla hem bra råvaror och sedan göra ”storkok”. Men det verkar som att matintroduktionen väntar på sig lite grand, så nu får jag nöja mig med att tillverka fruktpuré ;).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.