Frisören :)

Igår var jag hos frisören för första gången sedan bebis kom. Det var ett välbehövligt och efterlängtat besök! Framförallt var det härligt att äntligen bli fin i håret, men det var även skönt att få egentid. Det var ingen som krävde något av mig (förutom pengar då ;)), utan jag bara satt rakt upp och ned i frisörstolen och drack kaffe och bläddrade i skvallertidningar.

Slingade i två olika färger, och sedan en kall nyansering över det. Så nöjd med resultatet.

DSC_0042

Inte nog med att man tappar hår efter förlossningen, man har även en bebis som drar bort hårstrån….hm.

DSC_0044

Känner att det är dags att börja ta hand om mig själv lite mer nu. Jag tror att det är ganska vanligt att man går upp helt i sitt barn den första tiden (i synnerhet med första barnet), och att man liksom glömmer bort sig själv. Men nu när bebis blivit lite större och jag känner mig mer avslappnad i föräldrarollen ser jag framemot att åter satsa lite på mig själv. De saker jag längtar mest efter är att pyssla om mig själv rent ytligt, att pyssla med mitt frisyrhuvud samt att baka.

På sätt och vis är det lite sorgligt när den här allra första nyföddperioden är över (jag blir fortfarande alldeles nostalgisk när jag tänker på de där första veckorna!), men samtidigt är det väldigt skönt att man kommer framåt! Jag inser att det kommer en dag då bebis kan prata, springa, klättra och faktiskt kommer vilja att gå till förskolan (hoppas jag i alla fall!). Och jag kommer tycka att det är kul att jobba lite grand. Och någon gång ibland kommer jag och Klas att göra roliga saker tillsammans, alldeles ensamma. Men nu är nu, och jag kommer fortsätta att ta tillvara på och njuta av tiden så som jag gjort hittills.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.