Efter åtta

Ja, det är då det händer! Jag plockar fram mitt kvällsfika…

IMG_7683

…och slår upp någon av mina böcker. Moses njuter av att lillisen har gått och lagt sig ;).

IMG_7684Idag har jag läst ut ”Trygga barn och trygga föräldrar” av Cecilia Moen. Den kvalar in på min topp-3 lista över litteratur om barn. Boken handlar om barns behov samt hur anknytnings- respektive utforskarsystemen i hjärnan fungerar. Det är lättbegripligt, konkret och väldigt matnyttigt. Det jag gillar bäst är att hon har en så fin syn på barn. För ett tag sedan läste jag även ut ”Nära föräldrar” av Jorun Modén. Det var också en bra bok, men inte alls lika informativ som den här. Men om man inte har några förkunskaper så skulle jag nog rekommendera att börja med Modéns bok.

Får se vilken bok som står näst på tur ;).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.