Påskfint

Häromdagen införskaffade jag ljusgula blockljus till stakarna, nu inför påsken.

IMG_7627

Kunde inte låta bli att slå till på den här roliga disktrasan också ;).

IMG_7625Jag gillar högtider och jag gillar att pynta, men påsken är så kort att jag har aldrig riktigt kommit mig för att pynta ordentligt. Men nu sedan jag fick barn känns det lite roligare att skapa rutiner och traditioner. Det behöver inte vara mycket eller avancerat på något sätt, utan det är mer viktigt att det blir någonting. Jag tänkte att det är lika bra att börja i tid, så att vi hinner njuta av sakerna. Skulle även vilja ha några fina kvistar att ha i en vas på bordet, och kanske någon dekoration med ägg. Ska börja med att rota fram de påsksaker vi har, och se om det finns något fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.