Massören vs frisören

Sitter och funderar över om jag ska prioritera att gå till massören eller frisören den här månaden. Båda känns väldigt lockande just nu! Det är snart fyra månader sedan jag var hos frisören så jag skulle behöva både en klippning och en slingning. Samtidigt tänker jag att jag kanske kan vänta tills nästa månad, för då har jag ännu större anledning att vara snygg i håret. Och tills dess så kanske jag kan låtsas att min utväxt är en charmig ombre ;). Är det någon gång jag behöver en massage extra mycket så är det just nu, när jag kånkar runt på en bebis hela dagarna.

Jag har varit ganska duktig på att ”unna” mig sömn och avkoppling sedan jag fick barn, vilket inte är så konstigt eftersom både Klas och jag har varit hemma och hjälpts åt med bebis och allt annat. Men skönhetsbestyren har inte alls hängt med lika bra. Jag har helt enkelt haft svårt att hitta orken och motivationen efter förlossningen. Skulle behöva köpa lite nya kläder, plocka ögonbrynen, se över hudvårdsprodukterna och gå till frisören. Är även väldigt sugen på att testa en tandblekning som man gör hemma själv. Sådant där går ju vanligtvis rätt fort när man är inne i det och ”håller efter” saker och ting. Men nu har jag liksom hamnat efter, och startsträckan blir därför extra lång. Det är bara att konstatera att en graviditet och förlossning förändrar kroppen. För min del så försvann gravidkilona nästan direkt och jag har inte någon särskild ångest över hur själva magen ser ut. Men dessvärre har kroppens proportioner ändrats till det sämre, och hormonbalansen har påverkat hyn negativt. För att inte tala om håravfallet som just nu pågår…

Men för att orka ta tag i skönhetsbestyren så tror jag ändå att det är bäst att börja med lite sådana här aktiviteter ;).

29081BSLRGB1

Aroma Therapy

massage31

massage-stones-bg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.