En (fet)tisdag!

Nu var det några dagar sedan jag skrev här. Tiden rinner iväg och ibland går det flera dagar innan jag hinner / orkar att stanna upp och reflektera. Men eftersom föräldraskapet handlar mycket om att vara här och nu så är det inte så farligt som det låter. Jag löser de frågor och problem som uppstår för stunden och njuter av det som är just nu.

Men sedan så finns det ju en del saker man måste fundera över, och faktiskt planera inför. Föräldraledigheten med allt vad det innebär – föräldradagar, SGI, semesterdagar och den lagliga rätten till tjänstledighet o.s.v. Men det kanske jag skriver mer om i ett annat inlägg här framöver. Om jag blir klok på det hela vill säga ;).

Igår tog vi oss in till stan för att köpa byxor till bebis. Det blev ett par ”jeans” då de gamla var urvuxna. Och så hittade jag ett par vita mjukisbyxor som var så fina att jag inte kunde motstå dem. Men nu har vi två mjukisbyxor med ”fusk-dragsko” som jag måste klippa bort och ersätta med ett band runt hela linningen – så att man kan dra åt byxorna i midjan. Eftersom projektet inte innefattar vare sig nål eller tråd så ska det nog gå bra ;).

DSC_0027Och idag är det ju Fettisdagen, icke att förglömma. Jag har redan mumsat i mig en semla. Underbart gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.