Babysitter

Idag har vi haft en slapp hemmadag. Får se om vi kanske kommer ut på en promenad nu under eftermiddagen. Jag har i alla fall hunnit baka en kaka, så lite nytta har jag gjort. Återkommer med bild och recept senare om den blev bra :).

Igår hade vi besök av den här fina tjejen och hennes söta bebis. Mycket bebisprat blev det såklart! Mysigt att ha vänner med barn i samma ålder :).

Och när jag ändå är inne på babyprat… Jag har äntligen bestämt mig för att skaffa en babysitter. Klas börjar ju att jobba igen om två veckor, och då kommer jag att behöva en ”barnvakt” när jag duschar och lagar mat vid spisen. Att ligga på en filt på golvet ensam är inte populärt, och att sitta i babyskyddet är tydligen livsfarligt (det lärde jag mig efter en snabb vända på internet igår kväll). Vissa saker var nog enklare förr i tiden, innan det fanns babysittrar, babyskydd och inte minst internet. Men hursomhelst så försöker jag att hitta en babysitter till ett rimligt pris då den kommer att användas sparsamt, och under en relativt kort period.

Jag har hittat den här från Bouncer för 349 kr.

babysitter_happy_frog_bouncer-26531047-1923074639-

 

Bortsett från att färgen på den är lite skrikig så verkar den bra. Musik- och vaggningsfunktionen är ju inget man behöver använda, om man inte känner för det. Jag får nog fundera en liten stund till innan jag slår till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.