Summerar veckan…

Sitter och slappar i soffan och slötittar på ”The wedding singer” (ledsnar aldrig på den filmen!). Och så njuter jag av att det varit en bra dag. I förmiddags tog jag med Vera ut på en långpromenad, medan Klas var hemma och pysslade. I eftermiddags var det dags för mig att gå på 90 minuter massage på Sparadiset. De var fantastiskt skönt, och jag ska försöka att boka in massage lite oftare. Jag betalade 1075 kr för 90 minuter, vilket är i dyraste laget – men så värt det!

Det har varit en bra vecka över lag, även om jag är ”ganska” trött. Bebis har fortsatt varit snuvig (nu verkar det dock äntligen vara över), vilket har bidragit till att vår sömn blivit mer lidande än vanligt  – för att inte tala om bebis sömn! Men nu ska det nog bli bättre.

I onsdags fyllde jag år. Köpte mig en bukett tulpaner, och fick en eltandborste (precis som jag önskat mig) av familjen.

DSC_0027

Lyckades på något mirakulöst sätt få loss tid och energi till att baka en morotskaka. Recept kommer senare.

DSC_002834 år alltså. Förra året, vid samma tidpunkt, var jag inte gravid ännu. Tänk vad mycket som händer på ett år!

DSC_0030

Om en stund är det dags att krypa ned i sängen, och hoppas på att vi alla får lite mer sömn än föregående nätter. Verkar dock som att bebis har blivit tokpigg och viftar glatt till Prodigys låt ”Smack my bitch up”. Hm…

1 tanke kring ”Summerar veckan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.