Sill lunch

Efter nyår brukar man ju vara ganska less på sill, och det är rätt skönt att det ”dröjer” ända till påsk innan burkarna åker fram igen. Men idag var vi faktiskt lite sugna.

Dukade med vintriga servetter.

DSC_0001

Och så åkte sillburkarna fram. De fick sällskap av lite prinskorv och köttbullar.

DSC_0007

Medan jag fixade med lunchen så satt bebis och myste med pappa. Det är bra med en halsringning man kan greppa tag och hänga sig fast i <3.

DSC_0002
I skrivande stund sitter bebis på min mage i selen och sover. Funderar över om jag ska försöka palla upp några kuddar i soffan och själv lägga mig (oss) och vila ögonen en stund. Det börjar kännas i kroppen av allt bärande, men selen avlastar ju mycket bättre än om man bär direkt i armarna i alla fall. Man får försöka tänka på att det är en begränsad tid som bebis har detta omättliga närhetsbehov. Men jag känner samtidigt att jag måste ägna min kropp lite större omtanke nu när den belastas så mycket. Vore skönt att gå och simma för att få sträcka ut hela kroppen ordentligt. Och sedan har jag blivit inspirerad av en vän och tänkte boka in en helkroppsmassage inom de närmsta dagarna.

Nej, nu går jag till soffan och blundar lite grand ;).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.