Egentid, besök och barnvagnsfunderingar…

Idag tog jag mig faktiskt ut själv en timme och handlade i Ringens köpcentrum. Blev lite baskläder från H&M till Vera. Lustigt nog (med tanke på gårdagens inlägg) så kände jag att det var både skönt och välbehövligt att komma iväg själv idag. Kommer nog bli mer av sådant framöver. Ibland är det skönt att bara få tänka och reflektera ifred, utan att bli avbruten :).

Sen fick vi besök av Linda, och vi mumsade i oss av mina fudge brownies. Linda hade med sig den här fina bodyn till Vera. Jättefina färger!

DSC_0006

Klas är iväg på pappagrupp idag, för andra gången. Ska bli spännande att höra vad de pratade om :).

I morgon kommer vår städerska, och då ska vi försöka att ta oss ut på en promenad för att inte vara i vägen. Dock känner jag en viss nervositet för att gå iväg med vagnen. När vi gjorde det häromdagen så slutade det med att vi satt inne på Birkaterminalen och matade och myste med bebis (som inte alls ville ligga i vagnen). Hade det bara varit varmare, och framförallt mindre halt ute, så hade jag burit Vera i bärselen istället. Det här med bebislivet har verkligen fått mig att fundera över vad som är naturligt för oss människor. Att dra runt spädbarn i vagnar är troligtvis inte särskilt naturligt (alla primater bär ju sina barn). Men ack så bekvämt det där ;).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.