Shopping (igen) & tankar

Aldrig någonsin har jag haft så stor anledning att shoppa så mycket som jag har nu. Inte till mig själv såklart, men till lillflickan. Hade en rabattkupong på Polarn & Pyret, och upptäckte till min glädje att deras baskläder faktiskt är i organisk bomull. Så det blev ytterligare lite kläder därifrån.

DSC_0030Den här volangbodyn var ju helt förtjusande och blir fin till våren med ett par blå jeans alternativt en förklädesklänning till.

DSC_0031* * *

Förövrigt rullar livet på. Det händer både roliga och mycket tråkiga saker. Jag väljer att skriva om de roliga sakerna här.

Jag är så glad att jag har mitt lilla hjärta, hon är verkligen mitt allt! Ibland är det svårt att ta sig tid till något annat än att umgås med henne. Som tur är så har jag ju all tid i världen just nu till att göra det. Och hon vill fortfarande umgås hur mycket som helst med mig <3.

Idag var vi iväg på mammagrupp för första gången. Även om det är hur trevligt som helst att umgås med Klas hela dagarna så är det ju även kul att komma ut själv med Vera och träffa andra vuxna. Och rent krasst så kommer ju den dagen som Klas ska gå tillbaka till jobbet, och då är det guld värt att ha andra mammor i närheten som jag kan träffa :).

Jag märker att det är stor skillnad på att klara sig ”själv” med en bebis jämfört med när man hjälps åt som föräldrar. Jag tvivlar inte en sekund på att jag kommer att klara det, men det kommer att bli annorlunda. Förutom allt det som vi gör nu så ska Klas även hinna med 8 timmars förvärvsarbete per dag. Jag tror att det är klokt att fundera över förändringen redan nu. Rent spontant så tänker jag att jag får dra ned på kraven och prioritera det som verkligen är viktigt! Jag vet att tiden går i raketfart, och att det som inte är akut eller superviktigt kan vänta ett par månader (eller år?). Och sedan tror jag att det är viktigt att ha någon slags rutiner, och se till att komma ut och träffa människor samt att röra på sig regelbundet. Eftersom Klas och jag har haft varandra hela den här tiden har inte mitt behov av aktiviteter och socialt umgänge varit så jättestort, även om vi såklart har träffat våra familjer flera gånger och även många vänner. Men framöver blir det annorlunda, och då får jag se vad som prioriteras. Men två saker jag vet redan nu att jag vill göra är att luncha med Klas minst en gång per vecka, och att gå på någon babysång. Sedan blir det ju förstås besök på jobbet, BVC och en massa annat. Tiden kommer helt klart att gå lika fort som den har gjort nu, om inte fortare!

2 tankar kring ”Shopping (igen) & tankar

  1. Finns inte finare barnkläder än Polarn och Pyrets tycker jag! Har själv deras randig tröja med lång ärm i ett par olika färger, så sköna! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.