Rött kött :)

Både jag och bebis fick oss en tidig dejt med John Blund igår kväll, så vi vaknade utvilade i morse. Det är bara att tacka och ta emot när det blir så. Vi tog ändå en skön sovmorgon, åt frukost i sängen och gick sedan en långpromenad. På vägen stannade vi till i Söderhallarna och handlade middagsmat på Lulles vilt och fågel.

Blev finfina hjortracks som smälte i munnen. Underbart med rött kött….slurp.

DSC_0029Nu slappar vi i soffan och äter marängsviss framför ”Stjärnorna på slottet”. En utmärkt avslutning på lördagskvällen :).

Bjuder på en mysig bild på Moses som jag tog häromdagen. Hade tänkt att sälja vaggan inom kort, då den inte har kommit till användning (åtminstone inte på det sättet som det var tänkt). Men nu vet jag inte om vi får lov att sälja den ;).

DSC_0014

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.