Promenad och REA-shopping

Inatt sov jag som en stock. Tydligen så hjälpte det att skriva ett argt inlägg här på bloggen ;). Efter 6,5 timmars nattsömn (inte sammanhängande såklart, men ändå!) var vi påklädda och fit for fight redan vid 10-tiden och gav oss ut på en riktig långpromenad. Vi gick bort till Sickla köpkvarter och sedan hem igen. Måste ha blivit runt 8 km totalt. Solen var med oss hela tiden också :).

I Sickla passade vi på att äta lunch och att handla lite på Polarn & Pyrets rea. Vi försöker att köpa så mycket ekologiska kläder som möjligt, men ibland får det bli undantag.

De här söta bodysarna fick följa med hem idag.

DSC_0001

Mönstret passar bra så här i vintertider.

DSC_0003Resten av dagen kommer att spenderas här hemma i soffan. Väntar på telefonsamtal från veterinären (Zingo har en misstänkt allergisk reaktion som vi försöker att komma till bukt med), och sedan blir det nog dags att börja tänka på middagen. Dagarna bara springer iväg, och allt tar så mycket längre tid än det gjorde tidigare. Och framförallt så vill jag ju hinna med att njuta av mitt underverk <3.

1 tanke kring ”Promenad och REA-shopping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.