Buffelmozarella

Jag trotsade tröttheten och gjorde en fräsch mozarellarätt, enligt nytt recept, till middag. Det blev fantastiskt gott och kommer helt klart att lagas fler gånger. Man blir glad bara av att titta på den färgglada tallriken :).

DSC_0009

Det behövs en bit buffelmozarella per person. Tomater i olika färger i tärningar, efter behag. Basilika vinegrette: 0,5 dl olivolja, 0,25 dl vitvinsvinäger, 1 msk honung, färsk hackad basilika och salt. Dekorera med svartpeppar och basilikablad.

DSC_0011Jag tycker att det blev ganska rikligt med vinegrette och mycket låg kvar på tallriken. Gissar att den räcker till tre-fyra personer egentligen. Passar utmärkt både som förrätt och varmrätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.