Taxinge slott

Igår gjorde vi bedömningen att Vera var tillräckligt frisk för att lämna innerstan. Vi har bara varit hemma den senaste veckan (med undantag för promenader), så nu var det extra roligt att komma iväg på en utflykt :).

Vi åkte till Taxinge slott och fikade tillsammans med mina föräldrar.

IMG_1009

Jag har ju jobbat på Taxinge slotts café en gång i tiden (1998-1999), och känner därför till några riktigt säkra kort ;). Nu var det ju väldigt länge sedan, och de har ju såklart utökat sin repertoar sedan dess – men många gamla godbitar finns fortfarande kvar.

IMG_1004

Idag har vi skrotat runt på Söder, och ätit lunch på Folkets kebab på Hornsgatan. I morgon väntar ännu en slapp dag, får se vad vi hittar på mer än promenad. Promenader blev en standard redan från det att Vera var någon vecka gammal, och de har blivit längre och längre för varje vecka som gått :).

2 tankar kring ”Taxinge slott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.