Välkommen 2015!

Våra planer för nyårsafton ändrades radikalt, men det blev nytt år ändå. Nu ser vi framemot ett nytt och fräscht 2015 fyllt med roliga aktiviteter, trevligt umgänge med vänner och massor av familjemys :).

Kvällen blev ändå bra – då Klas hade förbeställt en nyårsmeny från Urban Deli som vi åt här hemma. Det var jättegott alltihopa! Kommer absolut att köpa hem mat därifrån fler gånger. Passar utmärkt för nyblivna föräldrar som kanske inte känner sig direkt bekväma med att gå ut på restaurang och äta, men ändå vill äta riktigt god mat utan att själv behöva lyfta ett finger ;).

Vi plockade fram en flaska bubbel som vi köpt ett par dagar tidigare.

DSC_0013Detta alkoholfria vin kostade, och nu skojar jag inte, 89 kronor. 89 kronor!!! Jag rekommenderar inte någon att köpa detta vin. Det finns likvärdiga alternativ för typ 40 kronor. Men flaskan var fin i alla fall…

DSC_0014

Gravad pilgrimsmussla med blomkålspuré och löjrom.

DSC_0010

Röding med potatisterrin och champagnesås.

DSC_0015

Mjölkchokladmousse med päron och ingefära.

DSC_0016

Middagen intogs framför tv:n. Vi hann med att se allt möjligt; ”Grevinnan och betjänten”, ”Cirkus Brazil Jack” och ”Mitt stora feta grekiska bröllop”. Och så eldade vi i vår nya kamin, hög mysfaktor!

DSC_0012

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.