Åsö konditori

Idag är det dan före dopparedan. Julkänslorna börjar så smått att smyga sig på. I år har det av förklarliga skäl inte handlat så mycket om julförberedelser, så julkänslorna har låtit dröja på sig. Inte för att det gör något, men det är ändå mysigt att julen nu närmar sig.

Igår fick det bli ett besök på Åsö konditori, ett av mina absoluta favorit caféer här på Söder.

Mums, mums 🙂

Idag har vi pysslat lite här hemma. Dammsugit, burit ned skräp till bilen (som ska köras iväg till sopstationen vid tillfälle) och om en stund ska vi ta in granen – som nu står på balkongen – och klä den. Ikväll ska jag slå in de sista julklapparna, och Klas ska griljera kalkonskinka. Om någon undrar hur vi helt plötsligt har frigjort en massa tid till allt detta (samt att dessutom skriva detta blogginlägg!) så kan jag bara säga en sak: bärsele! Så mysigt och praktiskt på en och samma gång. Det är inte svårt att förstå att folk från alla kulturer, i alla tider, har burit sina barn på just detta sätt. Ja, kanske inte i Babybjörn bärsele precis, men ni fattar ;).

2 tankar kring ”Åsö konditori

    1. Tack Annika! Hoppas att din julafton var fin och fridfull <3. För oss var det full rulle hela dagen (efter en sömnlös natt), men idag på juldagen råder totalt lugn, och så förblir det förhoppningsvis även i morgon :). Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.