Nedräkning till jul

Inte blir det mycket tid över för denna arma blogg. Men det blir nog bättre längre fram :).

Just nu är vi hemskt upptagna med att serva bebis med allt mellan himmel och jord, dygnet runt. Och när hon sover så passar vi på att själva sova/vila, pumpa bröstmjölk, tvätta, handla, byta nedkräkta örngott o.s.v.

Idag blir Vera två veckor gammal (tiden går så fort!) och vi har ännu inte hittat några direkta rutiner. Nu handlar det främst om att börja se vilka mönster som utkristalliserar sig, och hur vi lägger upp saker på bästa sätt för att orka med så bra som möjligt. Den här första tiden är underbar, samtidigt som jag ser framemot att få lite mer rutiner i vardagen längre fram :).

Idag ska vi till bvc, och därefter blir det en promenad. Ska försöka hitta en julig dörrkrans. Nu är det bara 16 dagar kvar till julafton!

250px-Juletræet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.