Välkommen Vera!

Den 24 november förändrades våra liv för alltid, och Vera blev en del av vår familj. Den finaste och viktigaste personen i våra liv. Vikt: 3030 g, längd: 50 cm.

Det finns ingen ände på hur mycket jag älskar dig min lilla flicka, och det har jag gjort sedan samma sekund som du föddes. En kärlek som är starkare och mer omedelbar än något annat. Det är sannerligen en gåva att få känna så starkt.

PS. angående bb-väskan så blev den aldrig packad ordentligt, men det gick bra ändå ;). När vi hade ätit middag och kikat på ”Torpederna” i söndags kväll så började jag känna av väldigt mycket sammandragningar. Och lagom till klockan 22 när jag hade lagt mig så drog det hela i gång. Blev väldigt förvånad över att Vera valde att titta ut hela två dagar innan beräknad förlossning. Även om jag haft förvärkar i flera veckor så räknade jag med att jag som förstföderska skulle gå över den där genomsnittliga veckan. Men det slapp jag, och det är jag väldigt glad över!

 

6 tankar kring ”Välkommen Vera!

  1. Jättesöt flicka, er Vera ♡ Alldeles perfekt!
    Hoppas du får en stund över då och då för bloggen Emma, behövs inte många ord men det är så roligt att följa er alla tre! Klas får gästblogga 😉
    Varma kramar

    1. Hej Annika! Vilken bra idé att låta Klas gästblogga :). Jag tror nog att jag kommer att fortsätta blogga några rader lite nu och då även i fortsättningen! Många kramar till dig <3

    1. Tack Tina! Det är bara fint med oss, även om sömnbristen blivit en del av vår verklighet nu ;). hoppas att du också mår bra! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.