Lunka på, lunka på,,,

,,,jag har kortan väg att gå. Men med ett bowlingklot i magen känns det ändå som en ganska lång väg ;).

Igår åkte vi en sväng till Huddinge och införskaffade en lampa till barnrummet. Och så svängde vi förbi Big baby i Kungens kurva och köpte karbinhakar till skötväskan (så att den går att fästa på barnvagnens handtag) samt en grunka som man sätter fast speldosa/leksak i suffletten på barnvagnen. Har knappt besökt en barnaffär under graviditeten, är inte alls särskilt intresserad av att kolla på babyprylar. Vi har köpt det mest nödvändiga på nätet. Dock känns det väldigt skönt att vi nu är klara med det som vi känner att vi ville köpa och ordna innan.

Och idag har jag äntligen fått ändan ur vagn och faktiskt packat bb-väskan. Dock är det ju en hel del grejer som får kompletteras när det väl är dags att åka in. Mycket är sådant som man använder varje dag och inte vill packa flera dagar/veckor innan.

Idag har vi mest tagit det lugnt. Hämtade ut ett paket på posten, vilket innebär att alla julklappar är klara nu. Inslagningen får dock vänta ett tag ;). Jag tycker det är mysigt att pyssla med sådant den 23:e december. Bokar aldrig in några aktiviteter dan före dopparedan, utan sitter hemma och tittar på uppesittarkväll samtidigt som jag dricker glögg, äter knäck och slår in julklappar. Idag är det bara en månad kvar tills uppesittarkvällen.

Nu ikväll blir det nog inte mycket gjort heller. Har precis bäddat om Klas som ligger i soffan och växlar mellan att titta på ”Brudens far” och att sova. Han har utlovat Blommig falukorv till middag, och sedan blir det ”Torpederna” på tv klockan åtta.

Ha en fin kväll, och glöm allt vad söndagsångest heter ;).

Här är lampan som vi köpte igår. Gillar den skarpt!

star-49cm-plafond

1 tanke kring ”Lunka på, lunka på,,,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.