16 år av kärlek <3

Igår, den 18 november 2014, firade Klas och jag att vi varit tillsammans i 16 år. Visst hade det varit lite läckert om vår flicka hade fötts samma dag, men samtidigt är jag faktiskt lite glad att vi fick ha kvar dagen som bara vår dag. Hon får sin egen dag helt enkelt ;).

Den här söta nallen följde med Klas hem, till mig. Jag älskar choklad, men jag älskar även nallar så den här har jag inte hjärta att äta upp. Inte ännu i alla fall. Klas hade även en annan väldigt fin överraskning med sig, men den kommer jag att berätta om en annan gång.

IMG_7191

Vi firade dagen hemma i lugn och ro med pasta till middag och fruktsallad till efterrätt.

Sedan kollade vi på ”Gift vid första ögonkastet” på svtflow.se. Om ni inte har tittat på serien så rekommenderar jag er verkligen att göra det. Det är ytterligare en realityserie om människor som söker kärlek, men detta kan inte jämföras med ”Bonde söker fru” eller ”Ensam mamma söker” (som för all del är underhållande program), utan det finns en helt annan seriositet. De har satt ihop en expertgrupp med psykolog, beteendevetare, präst och psykoterapeut som har haft som uppdrag att para ihop sex personer till tre par. Personerna får inte träffa varandra förrän på bröllopsdagen, och först därefter får de lära känna varandra under fyra veckors tid.

Jag måste erkänna att jag var ytterst skeptisk till dessa arrangerade äktenskap till en början, men ju mer jag ser desto mer imponerad blir jag över de som är med och hur modiga de faktiskt är. De har inte låtit ytan styra överhuvudtaget, utan de har gjort ett val att förlita sig på några professionella personer som troligtvis vet vad de gör, och sedan hoppas på att den där slutliga kemin också stämmer. En riktig chansning, som kanske kan leda till något fantastiskt.

Och nog tror jag att det uppstod kärlek vid första ögonkastet för åtminstone två av paren i senaste avsnittet. Inte ett öga torrt…

gifta-ringar-hander-jpg

* * *

Och sedan måste jag bara berätta om hur glad jag är över alla er återkommande besökare här på bloggen! Jag har ett genuint intresse av att blogga och skriver inte för att få många kommentarer, och jag tjänar inte några pengar på det (men det skulle jag gärna göra…hehe). Men någon gång ibland kollar jag av statistiken bara för att det är kul att att veta hur många som läser, och var ni befinner er någonstans (bli inte oroade nu, jag ser bara vilken stad som mina besökare hör hemma i ;)). Hursomhelst så ser jag att antalet återkommande besökare har ökat kraftigt, och det är såklart jätteroligt!!

2 tankar kring ”16 år av kärlek <3

  1. 😀 Gissa vem som ”gömmer” sig bakom Orsa 😀 Stor kram till er båda och missarna

    PS. Det är extra kul nu när du har tid och uppdaterat bloggen ofta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.