Baby, baby

Fick en smärre chock när jag vaknade i förmiddags och insåg att klockan var 10.45! Så det har inte blivit så mycket gjort idag kan jag säga. Dock har jag äntligen fått ändan ur vagnen och packat bebisens grejer inför BB-vistelsen. Jag hoppas att hon ska tycka att allt som vi köpt är skönt <3.

IMG_7188Får se vad eftermiddagen har att erbjuda. Vädret är ju förtjusande gråmörkt för typ tredje dagen i rad….suck. Men jag ska ta mig ut och köpa lite julmust ändå har jag tänkt ;).

Sedan kanske jag lyckas sätta upp ett par tavlor i lillflickans rum. Har fått hem förstoringarna på magbilderna som jag tog för några veckor sedan. En ska få sitta i barnrummet och en får sitta någon annanstans i lägenheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.