Laddar

Livet susar framåt i full fart. Idag är det 10 dagar till beräknad förlossning, vilket gör mig både förväntansfull och smått skräckslagen. Min teori är att jag mår ”för bra” för att längta alltför mycket efter förlossningen…haha.

Igår fikade vi på Sturehofs slott med Klas föräldrar.

IMG_7185

Och här är en magbild från i torsdags, då jag gick in i vecka 39 (38+0).

IMG_7174

Vi lyssnade på hjärtat, som nu befann sig en bit nedanför naveln. Bebisen har alltså sjunkit djupt ned, och är väl fixerad. Snart ligger hon bredvid oss i sängen, i sitt babynest. Och om några månader sitter hon med oss vid matbordet och smakar på sin första riktiga mat. Om ytterligare ett antal månader så reser hon sig upp. Och sedan är det bara en tidsfråga innan hon springer ifrån oss. Jösses vad mycket som ska hända på kort tid! Ett barns utvecklingssteg under de första levnadsåren är ju helt enorma, och allt det här ska vi få bevittna. Underbart <3.

IMG_7175Har laddat upp lite inför förlossningen. Klas ”beställde” naturdiet, och resten är mitt….hehe.

IMG_7181

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.