Långbro värdshus

Igår tjuvstartade vi Fars dag firandet kan man väl nästan säga. Bebisen har ju inte anlänt riktigt ännu, men väldigt snart. Och det förtjänar ju att firas i sig.

Vi åkte till Långbro värdshus och åt brunch. Blev positivt överraskad då maten var jättegod, och värdshuset otroligt mysigt. Inredningen lämnade väl lite att önska (kliade i fingrarna att byta ut tavlorna och styla om bordsdekorationerna), men byggnaden som sådan var väldigt mysig med flera mindre rum.

Som vanligt åt jag mest av de kalla rätterna. Jag tycker att det är godast!

IMG_7141

Redo att hugga in!

IMG_7144

Det fanns många alkoholfria dryckesalternativ. Det gillas!

IMG_7142

Passade på att ta en mag-selfie, i vecka 38. Får se när den sista ”vanliga” bilden på magen tas. Den allra sista bilden lär ju knäppas på förlossningen.

IMG_7146

Och så tillbaka för ”lite” efterrätt :).

IMG_7148

Och den finaste blivande pappan <3. Det slår mig rätt ofta att jag är väldigt nöjd med valet av pappa till mitt barn. Tänk att just jag lyckades snappa åt mig den bästa. Jag hoppas och tror att väldigt många känner så om just sina respektive ;).

IMG_7150Förövrigt tror jag att brunch är en sådan där perfekt familjeaktivitet. Var många sällskap med barn i varierande åldrar där. Det finns något för alla att äta, det är en bra tid på dygnet och det är en allmänt lättsam stämning. Ingen som kollar snett på ammande bebisar eller större barn som rullar ihop pannkakor med händerna och spiller saft över bordet. Lagom stimmigt så där :). Jag vet att livet förändras med barn, och det får det så gärna göra. Men samtidigt känns det viktigt att få behålla lite av det som är en själv också, om än i kompromissad form.

hämta(Bild lånad från maklarhuset.se).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.