Mässing

Jag är lite sugen på att införskaffa ett kandelaber i mässing. Känner för att ta in lite mer mjuka och varma element i inredningen. Blir så mycket vitt, svart, grått och silver/stålfärgat annars. Men jag är tveksam till om ett kandelaber skulle fungera här hemma, då våra ytor är en aning begränsade. Finns ju många andra mässingsljusstakar som också är fina!

Kanske denna från Svenskt Tenn.

GA10023_1

Eller ett par sådana här från Skultuna.

3134299

Den här ljusstaken ska finnas i mässing också, även om den på bilden är guldfärgad. Kommer från Åhléns och är troligtvis en aning billigare än de ovanstående varianterna. Samtidigt vill jag inte vara snål när det gäller inredning. Bättre att köpa en sak som man verkligen gillar och använder i flera år, än att köpa nytt varannan månad som man ledsnar på strax efter det har kommit innanför dörren. Å andra sidan vill jag inte avfärda allt som är billigt, för ibland är det billiga saker utan någon större kvalitet som man kommer att älska och vårda ömt i många år…

catalogueImage

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.