Happy Halloween!

Det blev dessvärre inte någon pumpa idag, för jag var alldeles för trött och omotiverad. Knatade ihop en timmes promenad i solskenet istället, och hamnade sedan på John Chris på Drottninggatan. Drack en stor varm choklad, och läste lite i en bok. Lyckades dock inte hålla motivationen uppe så länge, utan surfade istället runt på olika sidor om barnpsykologi. Dessutom fick jag möjlighet att lyssna på olika babyskrik/gråt då det satt en förtjusande bebis vid bordet bredvid. För första gången lade jag verkligen märke till skillnaden mellan skriket/gråten vid rädsla kontra frustration/uttråkning. Jag reagerade instinktivt på en millisekund, och såg sedan hur mamman (såklart) också hade gjort det och agerade olika beroende på vilken typ av skrik det var. Mycket kan man läsa sig till, men instinkten sitter där benhårt hos oss! Inte konstigt att min hjärna har svårt att fokusera på pumpor och romaner, den har ju mycket viktigare saker för sig ;). Sedan var jag ju tvungen att gå hem också, ytterligare 35 minuters promenad *pust*. Det var tur att Klas kom förbi och gjorde mig sällskap (läs: bar hem min väska). Jag hade fullt sjå med att bära hem mig själv…

IMG_7105

Kvällens Halloweenmiddag blev kycklingfilé, Felix potatisgratäng och två olika sallader.

IMG_7106

Vem behöver rödvin när det finns julmust??

IMG_7107

Jag vet att jag skrev att jag först skulle ta Halloween, och först därefter påbörja julplaneringen. Men det gick inte. Lussebullarna på Hemköp låg och ropade efter mig. Som små bebisar som ville bli upplyfta. Jepp så var det, jag lovar!!

IMG_7108

Får se vad resten av helgen har att erbjuda. I morgon är det ju Alla helgons dag, så det blir ett besök på kyrkogården samt ljuständning på Majas minnesplats här hemma. Sedan kanske det är läge att påbörja saffransbaket?

Och just det ja. Det kom faktiskt en liten häxa idag. Bus eller godis? Jag valde att ge godis för säkerhets skull.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.