Höstpromenad & Halloweenpyssel

Efter frukost och besök hos barnmorskan så tog jag mig en riktig långpromenad här på Söder. Har ju varit halvdant väder länge nu, så det var helt underbart att komma ut i solen och tanka upp sig med d-vitamin. Tänk att det gör sådan skillnad!

IMG_7084

Köpte med mig säsongens första saffransbulle, och satte mig med lite pyssel.

IMG_7102

Fick bli servettpynt inför morgondagen.

IMG_7103Jag blev riktigt nöjd!

IMG_7104Får se om jag orkar släpa hem en pumpa från affären i morgon, och karva ur. Tycker det är så fint och mysigt med en Jack-o’-lantern, och så ger det ju en naturlig anledning att laga pumpa till middag. Mest spännande ska det dock bli att se om några spöken vågar sig hit i morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.