Klipp

Jag ramlade över ett så bra klipp från UR med Petra Krantz Lindgren som skrivit boken ”Med känsla för barns självkänsla”. Jag har ju skrivit om det tidigare, och är helt övertygad om att hennes syn på barn och människor i största allmänhet är väldigt sund. Kanske kan tyckas en smula förmätet att uttala sig om detta innan man fått barn, men jag tar mig friheten att göra det ändå. Det som Petra förespråkar fungerar ju gällande vuxna relationer – det är bara att läsa några böcker och/eller artiklar av henne, Jesper Juul och många andra som arbetar på ett likartat sätt, och pröva själv. Det ger resultat ganska omgående. Varför skulle det inte fungera med barn? Jag älskar förövrigt hennes kommentarer gällande trots ;).

Nu ska jag ge mig ut på en promenad. Därefter ska jag njuta av en grötlunch med nygjort äppelmos (jepp, det gjorde jag i morse!) och se ett avsnitt av ”Det okända”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.