Gravidfotografering

Efter mycket om och men fick jag äntligen till en fotografering av mig och magen. Var första gången som jag fotade med hjälp av stativ och självutlösare, men det gick riktigt bra. Nu återstår lite redigering, och sedan ska jag välja ut vilka bilder som ska framkallas.

Var rädd att jag hade väntat för länge med fotograferingen, då jag började svullna upp i ansiktet för några veckor sedan. Men nu tycker jag att det var bra att jag väntade, för magen har äntligen fått en rund och fin form. Och dubbelhakan/svullnaden gick faktiskt att maskera ganska bra med rätt vinklar ;). Det är verkligen individuellt när i graviditeten som det lämpar sig för fotografering. En del ser som vackrast ut i vecka 30, medan andra ser så där perfekta ut i vecka 39.

Ett som är säkert är att jag hade jätteroligt, och jag ser verkligen framemot att fotografera lillflickan massor!

Vecka 35+5.

DSC_0015 (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.