Blekrosa rosor

För några dagar sedan fick jag de här underbara rosorna av Klas. Gillar den blekrosa färgen väldigt mycket. Den påminner mig dessutom om rosorna i Majas fina bukett som vi köpte till hennes minnesstund. Det är mycket tankar på Maja just nu.

DSC_0011 (2)

DSC_0012

DSC_0013

Aldrig någonsin har cancer varit så nära våra liv, som det varit och är under 2014. Alltför många i min närhet som fått sina fruktansvärda besked. Livet är skört och vi kan inte göra annat än att ta tillvara på den tid vi har. Jag är glad att vi fick 10 år tillsammans med Maja, och jag känner verkligen att vi tog tillvara på tiden. Det har snart gått ett halvår sedan hon dog, och jag har sakteligen börjat acceptera att saknaden aldrig kommer att försvinna. Men det beror ju bara på att vi älskade henne så mycket.

pärldagar2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.