Sex veckor kvar!

Idag är det sex veckor kvar till beräknad förlossning. Sex veckor!!!

surprised-baby

Bilden är lånad från pixgood.com

Förvisso kan det ju ta ytterligare två veckor, men det är ändå ett faktum att grande finale närmar sig. Det är fantastiskt roligt och spännande, samtidigt som det är en sorg att inte få ha kvar sin lilla älskling i magen för alltid. Nu ligger hon ju där så tryggt – och hickar och buffar lite lagom hårt. Sedan några veckor tillbaka känns det riktigt trångt där inne, och rörelserna är lugnare men hårdare än förut. Hon har lagt sig till rätta med huvudet nedåt, vilket innebär att hon inte kan hoppa på min urinblåsa längre – jippi!

Försökte mig på att ta några bilder idag, men det är svårt när man står i en trång garderob med dålig belysning och smutsig spegel…

IMG_7043

Men lyckades få till profilbilder från båda håll i alla fall ;).

IMG_7041

Nästa helg tänkte vi försöka oss på att föreviga magen på bild, på ett något tjusigare sätt än detta. Har väntat och väntat på att magen ska bli så där tjusigt hög, men det verkar inte hända. Och det gäller ju att inte vänta alltför länge, för då sjunker den ju istället. Har läst på diverse fotosidor att rekommenderad tid för fotografering av magen är mellan vecka 28-36. Så vi tänkte slå till på vecka 35+2 (förutsatt att det inte är gråmulet den dagen). Och så har jag noterat från Jessicas blogg att det är kl. 11-13 som är den bästa fototiden just nu. Resten är upp till fotografen och modellen. Det här kan alltså sluta precis hur som helst ;).

1 tanke kring ”Sex veckor kvar!

  1. Åh så spännande, läskigt och fantastiskt det är på en och samma gång!! Det börjar verkligen närma sig 🙂 Hoppas ni får några fina bilder på magen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.