Medicinen

Igår passade vi på att gå på bio, för det kommer vi nog inte ha så mycket tid till framöver. Eller rättare sagt är det nog inte något som kommer att prioriteras. Nu är i och för sig varken jag eller Klas några direkta ”bio-människor” så det är nog inget vi kommer sakna direkt. Det är sällan vi går på bio mer än 1-2 ggr per år.

Igår såg vi ”Medicinen” med Helena Bergström m.fl. och den gillade vi riktigt mycket!

IMG_7029

Idag har jag hunnit med lite jobb och annat administrativt som behöver göras. Blir smått galen på alla småsaker som ska fixas hela tiden. Fylla i blanketter, kontrollera uppgifter, leta efter borttappade papper/kvitton o.s.v.

Men i eftermiddag ska jag faktiskt bara ta det lugnt och försöka att varva ned. Just nu sitter jag och kollar på ”Det okända” och dricker kaffe. Har kollat regelbundet sedan i våras. Ibland tror jag att det är fejk alltihopa, men ibland tror jag faktiskt att det kan ligga något i det, åtminstone vissa av medierna och situationerna. Men det får vi nog aldrig veta. För varje svar som uppkommer, så uppstår ännu fler frågor.

Nu funderar jag över om jag ska låta mitt huvud få vila sig lite mot soffkudden eller om jag ska pallra mig upp och göra något annat istället. Kan bli så att jag inte slår upp de blå förrän ikväll om jag tillåter mig lite vila, men det är nog en risk jag får ta. Ja, så får det bli! Natti natti 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.