Äntligen helg!

Jag har precis ställt in två små äppelpajer i ugnen.

IMG_7022Och rosorna har fått sig nya snitt. De är inne på åttonde dagen och ser fortfarande oförskämt fräscha ut.

IMG_7023

Själv känner jag mig kanske inte riktigt lika fräsch som en ros, men det har varit en hektisk vecka så det finns en anledning ;). Jag har hunnit med läkarbesök, ultraljud, föräldrautbildning, besök hos barnmorskan och så jobbet såklart. Så idag känner jag att helgen är alldeles extra välbehövlig.

2 tankar kring Ӏntligen helg!

  1. Förstår att du är slut. Roligt hur lika vår vecka sett ut, har också vatit stammis på mvc den här veckan och är helt slut utan att ha jobbat 😉 Hoppas att allt gått bra. Hur var er föräldrautbildning? Kram

    1. Föräldrautbildningen var jättebra, långt över förväntan! Hoppas att er också är bra :). Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.