Dagens skörd :)

Efter en promenad i Lidas rundspår kom vi hem med en påse kantareller/trattkantareller. Det är få saker som ger mig sådan tillfredsställelse som att leta och samla ätbara saker t.ex. svamp, blåbär och lingon – och sedan tillaga något gott av det. Ett år hittade vi äpplen som växte vilt, och jag samlade hela tröjan full och använde dem till äppelmos och paj. Jag är en äkta ”samlare”, en stenåldersmänniska. Men för att vara helt ärlig så tror jag att jag även skulle kunna bli en bra jägare. Jag gillar att skjuta…haha.

Rensningen känner jag dock att jag skulle kunna tänka mig att leja ut till någon annan…

DSCN2971

Det räckte precis till en stuvning för 4 varma smörgåsar. Så var dagens middag räddad. Helt underbart gott!

DSCN2972

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.