Salong Chia & Aqui tapas

Jag har inte varit på topp de senaste dagarna. Beror nog mycket på att jag sovit uruselt. Men igår var det dags för lite lyx och mys i alla fall :).

Efter jobbet åkte jag till Vasastan och checkade in mig på Salong Chia för 90 minuters gravidmassage. Kommer garanterat att boka in mig på minst en tid till innan förlossningen. Valde stället främst för att de har en gravidbänk d.v.s. hål för mage och bröst. Ytterligare plus är att de använder endast ekologiska produkter.

IMG_7005Jag har haft problem att hitta en massör som passar mig. Jag gillar när det är mjukt och avslappnande. Jag har haft otur och hamnat hos massörer som antingen går in för att ”lösa upp” varenda knut jag har i kroppen eller som masserar skelettet stenhårt. Men här var det en alldeles lagom mjuk muskelmassage.

IMG_7004Sedan mötte jag upp Klas, och vi gick till Aqui tapas och åt middag. Jättegott som vanligt :). Började med alkoholfri Mojito. Jag var skeptisk, men den smakade faktiskt riktigt bra!

IMG_7006

Nog för att jag såg lite blank och mosig ut efter massagen, men servitrisen tyckte väl att jag såg slirig ut för hon kom fram och frågade om den var alkoholfri….haha. Jag har tidigare varit superliberal vad gäller sådant här, och har ansett att restaurangpersonal (och folk i största allmänhet) ska låta bli att lägga sig i om gravida kvinnor dricker alkohol eller inte. Men nu har jag förändrats, tydligen. Jag tyckte inte alls att det var irriterande, tvärtom så kändes det utmärkt att någon månade om mitt ofödda barn. Och ja, det verkar som att man blir personlighetsförändrad av en graviditet…

IMG_7008För ovanlighetens skull så beställde jag fajitas, istället för tapas. Gottigt värre!

IMG_7010

Och till efterrätt blev det Flan. Den var god, men jag saknade apelsinsåsen som brukar vara till när man beställer den efterrätten.

IMG_7011

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.