Morgonstund har guld i mun

Har varit vaken sedan halv fem…

Sitter och listar maträtter som jag tänker laga och frysa in innan förlossningen. Jag tänker att det kan vara bra att ha färdig hemlagad mat till hands, om det blir så att man inte hinner/orkar/vill laga mat direkt efter hemkomsten från BB. Eller finns det kanske en möjlighet att flytta in permanent på BB-hotellet istället? Jag har förstått att det serveras mat i en restaurang där…hehe. Nä skämt å sido. Att vara på sjukhus är inget som lockar mig alls, hoppas att vi får komma hem till vår (förhoppningsvis) fullastade frys så fort det bara går.

Dessutom funderar jag lite över om jag ska införskaffa en råsaftcentrifug. Jag har ju sjuka cravings efter frukt, bär och fruktiga drinkar numera. Men något inom mig säger att detta kan var en fas, och att det är bättre att vänta till efter graviditeten och se om detta sug kvarstår.

Förövrigt har vi inte plats för en råsaftcentrifug. Den här helgen har vi en huvudaktivitet på agendan, och det är att röja/rensa i köket. I och med renoveringen har vi fått mindre förvaring, och då är det bättre att göra sig av med saker än att köpa nya.

Samtidigt ser ju detta helt underbart ut!

Juicef_proÅh, det bara vattnas i munnen.

alkoholfria_drinkar

Det är inte bra för mig att vakna i ottan. Jag får för mycket ”idéer”. Och allt googlande har gjort mig hungrig och sugen på kall Oboy.

1 tanke kring ”Morgonstund har guld i mun

  1. Åhh det är ju sååå himla gott med färskpressad juice… men ja som sagt, den tar ju sin lilla plats den där centrifugen för att inte tala om att den tar upp typ halva diskmaskinen när den väl ska diskas. Men gott blir det!

    Och härligt det låter att passa på att laga mat, perfekt att ha till hands sedan när bebis kommer 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.