Trollkarlen från Oz

Igår styrde vi kosan mot Västerås och checkade in på Hotel Plaza i Västerås. Tiden var knapp så vi gick direkt ut på stan för att äta lite gott. Blev ett besök på den italienska restaurangen Limone. Kan varmt rekommenderas!

Vi började med Buffelmozarella, som ju är helt underbart gott.

IMG_6929Jag fortsatte med en fisk- och skaldjurspasta. Den var också jättegod, men efter förrätten så blev det dessvärre lite för mäktigt.

IMG_6932

Sen åkte vi vidare till Bombardier arena strax utanför Västerås för att se Glada hudik-gänget i ”Trollkarlen från Oz”. De kommer även till Globen i höst. Har du inte bokat biljett ännu, gör det nu! Det är en föreställning av mycket hög kvalitet och fantastisk musik av Salem al Fakir och Pontus de Wolfe. Rolig är den också!

IMG_6934Efter föreställningen var det skönt att åka tillbaka till hotellet och bädda ned sig i den stora och fluffiga sängen (210 cm bred!). Var länge sedan jag sov så gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.