Promma

Idag har det varit en aktiv dag. Promenerade först till bibblan på Medis för att lämna tillbaka mina genomskummade böcker (lika bra att återlämna dem så fort man är klar så att det inte glöms bort). Sen promenerade jag vidare till Skanstull, och över bron till Hammarby Sjöstad. Gick längs hela Sjöstaden (så vacker sträcka) och bort till  Danvikstullsbrun. Promenerade sedan hem längs Norra Hammarbyhamnen. Mot slutet var det rätt tungt och svettigt, och väl hemma så värkte korsryggen lite grann. Men annars var det bara skönt! Är så glad att min kropp är snäll mot mig just nu. Bortsett från extrem svettning, yrsel, hormonanstormning och stjärnsyn så mår jag bara fint ;). Märker att motion hjälper till att hålla ordning på ryggen! Det absolut värsta för ryggen är att sitta på kontorsstolen och jobba. Nu märks det tydligt att ett skrivbordsjobb inte är något vidare för kroppen. Fruktansvärt egentligen när man tänker att man kanske ska sitta där i 30-35 år till.

Klas knäppte en bild på mig och magen för en liten stund sedan. Jag tycker att jag är mig rätt så lik, bortsett från magen (ser nästan ut som jag har stoppat in en fotboll där…hihi). En del förändras så mycket utseendemässigt när de väntar barn, inte bara kroppsformen utan även blicken och anletsdragen. Å andra sidan är det svårt att se på sig själv.

IMG_6923

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.