Ny frippa

Igår var det äntligen dags för mig att göra ett besök hos frisören. Det var ett efterlängtat och välbehövligt besök kan jag säga. Hade inte slingat håret sedan i december förra året! Självklart har jag klippt det där emellan, men denna graviditet har verkligen inte varit snäll mot mitt hår så jag skulle behöva toppa det varje månad egentligen :/.

Blev otroligt nöjd med slingningen (frisören varvade blekning och en beige färg som gick i ton med de bruna resterna i topparna, och därefter en askig toning över alltihopa). Jag har ju eftersträvat att bli askblond, men jag måste säga att jag gillar den här blandningen av varma och kalla toner. Nu återstår det att se om jag ljusar upp det ytterligare en nyans nästa gång, eller om jag väljer att bara färga utväxten. Fördelen med att inte bli alltför ljus är ju att utväxten inte blir lika skarp och att ögonbrynen passar bra ihop med håret. Har några månader på mig att fundera.

IMG_6854

Sedan mötte jag upp Klas på Mariatorget, och vi gick vidare till Nostrano. Mysigt att göra ett besök i de ”gamla” hemkvarteren :).

IMG_6857

Jag åt pasta med skaldjur. Gott!

IMG_6859

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.