Fuskig cheesecake

Jag har äntligen kommit igång med att baka och göra lite efterrätter. Det känns som att det har varit en lång dödperiod just på den fronten. Först var det flytten, sen var det hösten/vintern (vad nu det skulle vara för ursäkt?) och slutligen fyra månaders sjukligt illamående. Men nu känner jag att jag börjar komma upp på banan igen. Och det gäller att smida medan järnet är varmt, för snart kommer väl en rad nya ”ursäkter” såsom jag-är-tjock-som-en-flodhäst, bebis-som-tar-all-uppmärksamhet, sömnbrist och jag orkar-bara-inte-baka-just-nu. Men just nu orkar jag!

Ikväll blir det fuskig cheesecake. Egentligen kan det inte kallas för cheesecake för det är ingen cheese i den. Jag smälte 30 gram smör och blandade med 4 smulade digestivekex. Varvade det sedan med jordgubbskräm (rester sedan gårdagen) och turkisk yoghurt som jag hade smaksatt med lite florsocker och vaniljsocker.

IMG_6850

Hoppas att den är lika god som den ser ut!

IMG_6851

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.