Utflykt till ett soligt Uppsala

Trodde inte att jag skulle orka med så mycket den här helgen (veckan har känts allmänt hektisk både vad gäller jobb och andra förehavanden). Men efter en slapp fredagskväll och en god natts sömn vaknade jag pigg och utvilad. Vi kom iväg till Uppsala redan innan lunchtid, och började därför med att ta en promenad till min farmor och farfars grav när vi kom fram. Sedan promenerade vi tillbaka ned till stan och slank in på Café Linné för att äta lunch.

Finfin fetasallad :).

IMG_6823Uppsala är så mysigt med alla gamla hus!

IMG_6825

IMG_6829

IMG_6832Det verkar som att Uppsala stad nyligen har planterat massor av nya fina blommor.

IMG_6835De här tyckte jag var så fina, lite höstinspirerade.

IMG_6836

Sen promenerade vi bort till Fågelsången och mumsade i oss riktig gofika. Men Klas fick dricka upp det mesta av min latte, det gick inte att trycka i mer i min stackars mage ;).

IMG_6838

För ett år sedan skaffade jag mig ”provisoriska” vigselringar i väntan på att jag ska ta mig i kragen och ändra storleken på mina riktiga vigselringar som tyvärr inte passar. För någon vecka sedan så ramlade den fantastiskt vackra plastbiten/stenen ur den provisoriska vigselringen. De riktiga vigselringarna får av naturliga skäl vänta tills lillflickan har tittat ut. Men i väntan på detta så vill jag såklart ha en fin ring med intakt plastbit/sten. Därför införskaffade jag den här glammiga ringen idag på ”Silver och sånt”. Jag älskar modellen och planerar att i framtiden låta tillverka en liknande ring i platina eller vitt guld med en morganitsten att ha på det högra ringfingret.

IMG_6840Nu ska jag lägga mig i soffan och bara slappa en lååååång stund, så jag orkar släpa mig ut på gatan och kika på Midnattsloppet ikväll. Som tur är så springer de ju nästan utanför huset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.