Ultraljud :)

Idag har vi varit på ultraljud och fått oss en titt på vår lilla flicka. Tänk vad mycket bebisar växer för varje vecka som går. Såg henne senast i vecka 18, och det var en otroligt stor skillnad nu i vecka 25. Nu var det ju en riktig bebis med knubbiga ansiktsdrag vi såg :).

Det är svårt att inte längta till hösten/vintern när man har en sådan liten gobit att se framemot. Samtidigt njuter jag av att hon ligger tryggt där inne och skvalpar, medan jag läser, pysslar om mig själv och bara andas.

I höst hoppas jag att det blir någon kortare weekend för Klas och mig. Jag längtar efter bubbelbad, massage, väldoftande oljor och valsång.

spa

spa0

Men i väntan på hösten kanske jag skulle ta och pimpa badrummet med lite spa-detaljer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.