Som utlovat…

….bilder på mitt nyförvärv :).

Vet inte när jag köpte en sådan dyrgrip sist, men det får det vara värt!

IMG_6757

För det är svårt att vara en snygg mamma med en gammal väska inköpt 2009, som dessutom är trasig på mer än två ställen. Men tjejen på Åhléns som sålde väskan till mig tyckte nog bara att jag var pinsam. Jag synade väskan länge och väl innan jag bestämde mig. Bar runt den och kollade speglade mig i praktiskt taget alla Åhléns speglar, samlade på mig ett gäng andra väskor som jag samtidigt bar runt på. Ställde ifrån mig väskan och tittade vad andra människor kollade på för väskor. Kunde inte heller hitta någon information om vad det var för material, och försökte googla på telefonen lite diskret. Började packa ur allt utfyllnadspapper ur väskan och gräva runt, men kunde fortfarande inte hitta något (hela tiden funderade jag över om det fanns övervakningskameror i närheten, och om det skulle dyka upp ett par vakter och förvisa mig till utgången). Till slut stegade jag fram till disken och såg så där lagom kritisk och misstänksam ut; ”Vad är det för material i den här väskan egentligen??”. Det visade sig att det var skinn, och jag bestämde mig direkt för att köpa väskan. Snygga mamman förvandlades till pinsamma och misstänksamma mamman….hmpf.

IMG_6760Jag var lite oroad att jag jag skulle släppa shopping-djävulen i mig lös om jag började med ett extravagant köp. Och jag hade dessvärre rätt. Jag ser fina grejer överallt. Och jag vill ha alltihopa! Det räcker ju inte med en väska för att bli snygg liksom…

IMG_6768

Nåväl, jag får nöja mig med den här så länge. Tog den till jobbet idag, men var hela tiden lite rädd för att slarva bort den på t-banan. Men den klarade sig hela vägen till jobbet, och sedan hela vägen hem igen…..puh!

1 tanke kring ”Som utlovat…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.