Fartfylld dag – välkommen vardag!

Sådär, då var det slut på vilan. Fyra semesterveckor har passerat, och det var åter dags att kliva upp i ottan för att påbörja första arbetsveckan. Eller först gick jag till naprapaten och fick en inte alltför skön behandling av mina käkar. Men det gav resultat direkt. Min huvudvärk lättade och jag känner mig mycket mjukare i hela käkmuskulaturen.

Därefter åkte jag till jobbet. Det var faktiskt riktigt skönt att komma tillbaka. Jag älskar inte mitt jobb, men jag trivs med det tillräckligt bra för att uppskatta rutinerna och sysselsättningen. Jag är övertygad om att vi människor mår som bäst när vi har en balans mellan arbete/kravfylld aktivitet, vila och skojighet (sen kan den här balansen skilja sig mycket åt från person till person).

Efter jobbet blev det en snabb shoppingtur i city. Jag handlade en grej som jag själv är förvånad över, och Klas såg mäkta imponerad ut över mitt inköp. Bild kommer senare, men en ledtråd är att jag håller på att förvandlas till en s.k. ”Hollywoodfru”. Jag har föresatt mig att bli en snygg mamma. Och då behöver man börja med ett rejält och flådigt inköp så att man verkligen kommer in i rätt feeling. Ja, ni kommer att förstå sedan ;).

Väl hemma så rörde jag ihop en ugnspannkaka.

IMG_6747Fixade bästa tillbehören.

IMG_6748Och avnjöt ute på balkongen.

IMG_6750Det är fortfarande hett farligt på balkongen så nu sitter jag faktiskt inne i vardagsrummet med förfällda persienner och golvfläkten på högsta effekt. Jag tillåter mig att klaga: det är för varmt, och jag längtar till hösten! Sådär, nu var det sagt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.