Hotell Borgholm

Just nu sitter jag i solstolen på balkongen och gassar. Det är fruktansvärt hett, men jag är så trött och slö att jag inte orkar göra något annat. Om en stund ska vi åka iväg och bada i alla fall.

Sitter även och kikar på våra semesterbilder från Öland. Det är den bästa semestern på länge! Jag har redan lust att åka någon mer stans. De viktigaste ingredienserna för en lyckad semester är för mig: sol, bad, mysiga utflykter och god mat. Sista kvällen på Öland åkte vi in till Borgholm och åt en jättegod och fin middag på Hotell Borgholm.

Lax till förrätt. Himmelskt god!

IMG_6705

Pärlhöna till varmrätt.

IMG_6706

Och så chokladkräm till efterrätt.

IMG_6707

Dessvärre så kryllar det inte av bra restauranger på Öland, och jag skulle tro att detta är den enda riktigt bra restaurangen som finns där. Inte långt ifrån Michelinstandard enligt mitt tycke. De har inga stjärnor men har fått utmärkelse i WhiteGuide, vilket betydligt sämre restauranger också har. Pärlhönan var något torr, men i övrigt var maten helt perfekt! Servicen var utmärkt och inredningen var stilren och behaglig.

IMG_6704Både Klas och jag konstaterade att vi ville gå dit igen nästa år när vi troligtvis åker till Öland igen. Men sedan kom vi på att det nog inte går så bra med en bebis. Jaja, någon gång kommer vi dit i alla fall. Och ett som är säkert är att jag kommer dricka vin nästa gång. Den här gången fick jag nöja mig med att sniffa i Klas vinglas. Har inte saknat alkohol en enda gång under denna graviditet, men till en sådan här måltid är det lite dystert att dricka vatten ;).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.