En sommardag

Idag har varit en sådan där bra dag, men väldigt fullt upp (i alla fall enligt mina mått mätt numera).

Dagen började vi som vanligt ute på balkongen med frukost. Blev lite extra lyx idag med turkisk yoghurt med honung och färsk melon. Dessa stunder kommer jag sakna mest när semester är slut, tror jag.

IMG_6554

Sedan åkte vi till Sätrabadet och slappade i ett par timmar. Jag läste och tog mig ett dopp i Mälaren. Jag tycker att det har blivit riktigt uppvärmt i vattnet nu.

IMG_6558

Och så lunch. Vi har varit väldigt duktiga på att göra picknick och ta med oss i år. När man väl fått in rutinen så går det snabbt att göra några mackor och brygga kaffe och packa ned. Både godare och billigare än att köpa något i en kiosk (nåväl, iskaffen på Sätrabadet går inte av för hackor så den bara måste man unna sig ibland….).

IMG_6555

Sen var det bara att snöra på sig golfskorna, och bege sig till Salems golfklubb för golflektion. Det var jättekul och gick mycket bättre än jag hade förväntat mig!

IMG_6559

Trots luftkonditionering var det en svettig timme! Satt fint med lite glass efteråt. Jag gillar den nya Pandaglassen. Söt lakrits på utsidan, och salmiak på insidan.

IMG_6560

Och dagen avslutades, som den började, på balkongen. Men med pastasallad den här gången. Det är en fantastisk känsla att kunna vistas i köket, laga mat och sedan njuta av att få äta maten utan att känna sig kräkfärdig. Bye bye illamående säger jag bara, hoppas att vi aldrig ses igen (men det kanske är att önska sig lite väl mycket ;)).

IMG_6561

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.