Lyxfrukost & 90-årskalas

Igår startade vi dagen med lyxigaste frukosten på länge. Vår städerska kom på morgonen, så vi begav oss till Nytorget 6 som omväxling till våra balkongfrukostar. Har länge tänkt att gå dit, men det har aldrig blivit av.

Älskar den parisiska känslan man får både av inredningen, porslinet och maten. Och bästa sällskapet!

IMG_6526Beställde mig en brakfrukost med koffeinfri latte (stort + för att de har koffeinfritt!), färskpressad apelsinjuice, grekisk yoghurt och äggsmörgås.

IMG_6527Grekisk yoghurt med hemgjord müsli, nötter, flytande honung och hallonsylt kan vara bland det godaste som någonsin serverats. Och man måste ju älska porslinet!

IMG_6528Godaste äggsmörgåsen. Mums, mums, mums säger jag bara!

IMG_6529Adressen är såklart Nytorget 6, och ligger i korsningen Nytorget/Närkesgatan.

IMG_6530Sen promenerade vi vidare i våra kvarter, och passerade denna vackra portal. Det känns inte som att jag någonsin kommer vilja lämna dessa underbara kvarter. Det är en härlig känsla när man upplever att man bor i den absolut bästa och mysigaste delen av sin stad. Jag önskar att alla känner så om just sin stad, stadsdel, ort, by eller var man nu bor.

IMG_6531Igår kväll åkte vi hem till Klas föräldrar och firade Klas morfar som fyllde 90 år! Och jag måste dessvärre erkänna att 90-åringen var piggare än vad jag var ;). Vi åt bland annat smarrig marängtårta och hade det trevligt!

IMG_6537

1 tanke kring ”Lyxfrukost & 90-årskalas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.