Semesterpyssel

Nyss hemkommen från dagens kalas hos min svägerska (många födelsedagskalas blir det under sommaren för oss!).

Magen växer så det knakar, och bebisen buffar allt hårdare och oftare. Nu växer magen inte bara utåt, utan har även börjat bredda sig på sidorna. Snart ser man nog även bakifrån att jag är gravid.

IMG_6498Den här semestern har blivit betydligt mer händelserik än jag trodde att den skulle bli (beror delvis på att jag orkar bara hälften så mycket som jag normalt gör). Jag kan bara tacka min lyckliga stjärna för att jag inte planerade in en massa saker i förväg, tankarna går osökt till detta inlägg…hehe. För när det är semester så måste man ju få tid till att bara ta det lugnt och njuta mellan varven. Häromkvällen tog jag mig tid till att pyssla om naglarna.

IMG_6495Provade på att göra en gradient lackning. Blev ganska nöjd med tanke på att det var första gången, men jag tror att jag i framtiden kommer att kunna få till det mycket snyggare. Jag älskar förövrigt starka rosa färger så här på sommaren när man har snygg färg på händerna.

IMG_6493Väderfolket har ju inte utlovat något vidare väder den kommande veckan så vi har en stående punkt varje dag hela veckan fram till torsdag – och det är såklart golf!

Må så gott och glöm inte bort att dricka mycket vatten och svalka dig med en och annan:

IMG_6487

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.