Vällinge

Nu har den s.k. semesterlunken äntligen börjat infinna sig. De första dagarna av semestern är det lite svårt att varva ned tycker jag, men nu börjar allt flyta på så där lugnt och fridfullt.

Den här veckan har jag påbörjat en naprapatbehandling, och ska fortsätta nästa vecka. Blir spännande att se om det fungerar mot min huvudvärk. Perfekt att göra detta när man har semester, och har gott om tid till att vila och återhämta sig.

Igår blev det en tur till Vällinge. Så tyst och stilla i jämförelse med ”vanliga” badplatser. Jag har märkt en stor skillnad de senaste månaderna, och det är att jag är väldigt nöjd med att ha det lugnt omkring mig.

IMG_6468

Den obligatoriska fikalådan :).

IMG_6469

IMG_6470Det är så vackert att sitta vid Vällinges strand och blicka ut över Mälaren och Ekerö.

IMG_6472Det blev även ett premiärdopp för min del. Bebisen sade ingenting om det hela, utan fortsatte att sova därinne ;). Lite kyligt, men ändå skönt!

IMG_6474Moses hoppas på svalare väder. Igår fick han ligga med en blöt kärlhandduk över sig. Lilla gubben…. inte lätt att vara en trött och överhettad pensionär :(.

IMG_6484

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.